Tuinonderhoud

Een tuin heeft onderhoud nodig, want zonder onderhoud raakt de fraaiste tuin in verval. Uiteraard kunnen wij het onderhoud voor u, als klant, verzorgen. U kunt hierbij denken aan tuinonderhoud in het voor– en najaar of het totale tuinonderhoud het hele jaar door.

Bij zowel het aanleggen van de tuin als bij het tuinonderhoud geldt dat we alles in eigen beheer doen; van het snoeien van hoge bomen met een hoogwerker tot aan het bemesten van de tuin, het maaien van uw gazon, kantensteken, de hagen knippen en het bestrijden van groene aanslag/mos en onkruid.

Bij hoveniersbedrijf Jeroen Hermans verdelen wij het tuinonderhoud in 5 mogelijkheden; onderhoud op uurbasis, groot onderhoud, regelmatig onderhoud, maandelijks onderhoud en wekelijks onderhoud. Onderhoud op uurbasis verloopt volgens afspraak, voor de overige 4 mogelijkheden bieden wij onderhoudscontracten aan:

Groot onderhoud:
Het groot onderhoud gebeurt 1 of 2 keer per jaar, doorgaans in het voor– en/of najaar. De werkzaamheden van groot onderhoud zijn onder andere snoeien, uitdunnen van groepen vaste planten, het verticuteren van het gras, verzakt straatwerk herstellen enzovoorts.

Regelmatig onderhoud:
Regelmatig onderhoud gebeurt zo’n 4 tot 5 keer per jaar. De werkzaamheden zijn onder andere het snoeien van hagen, het bijwerken van graskanten en borderranden, bemesting enzovoorts.

Maandelijks onderhoud:
Bij maandelijks onderhoud komen we één keer in de maand uw tuin bijwerken. De werkzaamheden bestaan uit snoeien, onkruid wieden, graskanten bijwerken enzovoorts.

Wekelijks onderhoud:
Bij deze vorm van onderhoud geeft u in feite al het tuinwerk uit handen. Grasmaaien, onkruid wieden, verplanten en aanplanten… Kortom alle werkzaamheden worden door Hoveniersbedrijf Jeroen Hermans verzorgd.

DSCF0053Huijts1Huijts2