Wij maken uw terras weer als nieuw!

Heeft u een (sterk) vervuild terras of verharding?
Dan heeft Hoveniersbedrijf Jeroen Hermans de ideale oplossing voor u in huis.

Door een uniek en wereldwijd gepatenteerd borstelsysteem kan vrijwel iedere ondergrond gereinigd worden. De borstel met lange haren voor het reinigen van groeven, de korte haren voor reinigen van de oppervlakte. De combinatie van vuil (uit de groeven en van de oppervlakte) met water vormt het gewenste reinigingsmiddel.

Er is dus geen reinigingsmiddel of chemisch middel nodig wat schadelijk kan zijn voor het milieu.
Weinig gebruik van water, weinig geluidsoverlast en een laag energieverbruik = lage CO2 uitstoot. Aanhechting van nieuw vuil na de reiniging is tot een minimum beperkt aangezien de oppervlakte niet beschadigd tijdens het reinigen. Eventueel onkruid wat zich in de voegen bevindt wordt door de Terrazza MC moeiteloos verwijderd

Voordelen:
Er zijn veel voordelen t.o.v. het conventioneel reinigen met een hogedrukreiniger. • Minder reinigingen door het niet beschadigen van het oppervlak, nieuw vuil hecht minder snel aan. • Minder snel herstellen (ophalen) van de bestrating, dit systeem reinigt zonder het wegspoelen van voegmateriaal. • Geen gebruik van dure reinigingsmiddelen of chemicaliën. • Geen vervuiling van muren en ramen door opspattend materiaal. • Combinatie van onkruidbeheer en reinigen tegelijk.

Voor elk terras – Voor iedere verharding:
Het resultaat zal u verassen na de behandeling met de Terrazza MC reinigingscombinatie. In korte tijd ziet uw terras er weer als nieuw uit.
• De wereldwijd gepatenteerde techniek brengt de originele kleuren van de bestrating  
  weer naar boven.
• Bij houten vlonders verdwijnt direct de gladheid en vermindert het risico op uitglijden. • Door het gebruik van uitsluitend water is dit systeem geschikt voor:

   Natuursteen – Beton – Klinkers – Houten vlonders – Kunststof vlonders – 
   Keramische
tegels – Asfalt – en nog veel meer…

VOOR:                                                                     NA:     

 

 

 

 

 

 

Geïnteresseerd? Vraag vrijblijvend een offerte aan!